• Marc Cain voorjaarscollecties met 30% korting

Mode agenda

Bij Kuijt Epe Women & Menswear is er altijd wat te beleven! Wij organiseren regelmatig leuke events en acties die je zeker niet mag missen. Speciaal voor jou hieronder alle events & actie op een rijtje. Leuk je te zien!

maandag 22 juni
t/m zaterdag 4 juli

Opruiming alles 30% korting

De komende periode staat onze winkel weer in het teken van de OPRUIMING* voorjaars- & zomercollectie 2020. Vanaf nu starten wij de 1e ronde op de hele dames- & herencollectie met

30% KORTING

Met strikte hygi├źnemaatregelen en een zee aan ruimte en deurbeleid kun je geheel volgens de richtlijnen van het RIVM, verantwoord en naar hartenlust struinen door ons fantastisch aanbod. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan om als eerste je keuze te komen maken en te profiteren van het geweldige voordeel. Wees er snel bij, want op = op!

Op de hele dames- en herencollectie. *Uitgezonderd Monari en de nieuwe collectie.

vrijdag 1 mei
t/m vrijdag 29 mei

NÚ Marc Cain MET 30% korting

De voorjaarscollecties van Marc Cain Collections & Marc Cain Sports hebben wij afgeprijsd met 30% korting*. Kom dus nu snel naar Kuijt Epe om de laatste prachtige items van dit internationale en toonaangevende merk bij ons met zonnig voordeel te shoppen. Als Marc Cain liefhebster mag je deze mid-season Sale niet missen!


*Uitgezonderd (hoog-)zomercollectie en niet geldig i.c.m. andere acties en/of aanbieidngen

 
zondag 26 juli

Koopzondagen

De eerstvolgende koopzondag zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur. Kom gezellig winkelen in het prachtige Epe. Wij hebben altijd een heerlijk vers kopje koffie of thee met iets lekkers voor u klaar staan!Alle koopzondagen in Epe voor 2020:
26 Juli / 30 Aug.
27 Sept. / 25 Okt. / 29 Nov.
20 Dec. / 27 Dec.