Mode agenda

Bij Kuijt Epe Women & Menswear is er altijd wat te beleven! Wij organiseren regelmatig leuke events en acties die je zeker niet mag missen. Speciaal voor jou hieronder alle events & actie op een rijtje. Leuk je te zien!

maandag 16 maart
t/m woensdag 30 december

Veilig & onbezorgd winkelen

Met strikte hygiënemaatregelen en een zee aan ruimte kun je, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM, verantwoord en naar hartenlust struinen door ons fantastische aanbod. Graag geven wij je hierbij een update over de (extra) maatregelen die getroffen zijn om je in onze winkel te ontvangen.

VEILIG WINKELEN
Onze gasten kunnen bij binnenkomst hun handen desinfecteren.

Nog steeds houden wij de gepaste afstand tot elkaar, met minimaal 1,5 meter.

Al onze medewerkers dragen een mondkapje. Ook voor onze gasten is er een mondkapje beschikbaar.

Oppervlaktes die gemeenschappelijk gebruikt worden, reinigen we nog steeds met extra frequentie (kassa’s, pinapparaten, deurklinken, leuningen etc).

PERSONAL SHOPPING OP AFSPRAAK

Wil je je liever nog niet onder het winkelend publiek begeven? Je kunt hier een Personal Shopper reserveren, ook mogelijk buiten openingstijden.

 
zondag 29 november

Koopzondag

De eerstvolgende koopzondag zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur. Kom gezellig winkelen in het prachtige Epe. Wij hebben altijd een heerlijk vers kopje koffie of thee met iets lekkers voor u klaar staan!Alle koopzondagen in Epe voor 2020:
29 Nov. /20 Dec. / 27 Dec.